pmu by consuelo logo
Afspraak maken

Hairstrokes en Combi Brows

Ontdek Nano Strokes, een geavanceerde permanente make-up behandeling aangeboden door PMU by Consuelo. Met uiterste precisie en artistiek vakmanschap creëren we fijne, natuurlijk ogende haartjes die perfect passen bij jouw gezichtsvorm en stijl.

400,-
Boek nu

Omschrijving Hairstrokes en Combi Brows

Hairstrokes, ook bekend als Nano Strokes of Cashmere Brows, is een geavanceerde techniek voor permanente make-up die zich richt op het creëren van natuurlijk ogende wenkbrauwhaartjes. Tijdens de behandeling gebruikt onze artist een heel dun naaldje om pigment in de bovenste lagen van de huid aan te brengen waardoor de illusie van individuele haartjes ontstaat.

Om het beste resultaat te behouden, wordt meestal een nabehandeling aanbevolen na zes weken om eventuele onvolkomenheden bij te werken en de kleurintensiteit te versterken. Met de juiste nazorg kunnen de prachtige Hairstrokes-wenkbrauwen langdurig hun effect behouden.

Combi Brows is een combinatie van Nano Strokes en Powderbrows. Dit geeft de wenkbrauw een natuurlijke aanzet die langzaam overloopt in een vollere gedefineeerde wenkbrauw.

Deze behandelingen zijn allen geschikt voor de normale tot droge huidtypes.

Hoe ziet de Hairstrokes en Combi Brows behandeling eruit?

Vóór de behandeling wordt een grondige consult uitgevoerd om de gewenste vorm, kleur en stijl van de wenkbrauwen te bepalen waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke gezichtskenmerken en persoonlijke voorkeuren.

  1. De behandeling begint met de gewenste vorm van de wenkbrauwen zorgvuldig te meten en af te tekenen. Vervolgens worden de haartjes een voor een voorgetekend, volgens het natuurlijke haarpatroon.
  2. Hierna is het tijd om pigment te plaatsen. Bij het kiezen van een pigment is het belangrijk om rekening te houden met de huidskleur, huidtype en persoonlijke voorkeuren. Met behulp van een flinterdunne naald worden vervolgens fijne lijntjes getekend die lijken op natuurlijke wenkbrauwhaartjes.

Met een speciale machine wordt pigment in de bovenste lagen van de huid aangebracht, waardoor een zacht en natuurlijk resultaat ontstaat zonder de huid te irriteren. Deze techniek zorgt voor een prachtig subtiel en natuurlijk ogend effect.

Referenties Hairstrokes en Combi Brows

FAQ - Hairstrokes en Combi Brows

Boek nuTerug naar PMU behandelingen overzicht