pmu by consuelo logo
Afspraak maken
Touch Up Powder brows

Touch up (PMU)

Lang genieten van prachtig gevormde en gekleurde PMU? Dan raden wij om na 12-18 maanden een touch-up behandeling uit te laten voeren. Ben je elders behandeld? Stuur een foto voor het boeken!

210,-
Boek nu

Omschrijving Touch up (PMU)

Na 12-18 maanden kan het nodig zijn om een zogenaamde "refresher" of "touch-up" behandeling voor PMU Powder Brows uit te voeren. Deze behandeling is bedoeld om de kleur en vorm van de wenkbrauwen op te frissen en eventuele vervaging te corrigeren die natuurlijk optreedt na verloop van tijd. De touch up kan in een enkele behandeling uitgevoerd worden alleen indien de pigmentatie niet teveel vervaagd is. Boek op tijd!

Door regelmatig een touch-up behandeling te ondergaan, kunnen de Powder Brows langdurig worden behouden en blijven ze er fris en mooi uitzien. Deze periodieke onderhoudssessies zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van prachtig gevormde en gekleurde wenkbrauwen.

De aangegeven prijs is voor 1 behandeling. Indien de pigmentatie heel erg vervaagd is, een kleurcorrectie en/of aanpassingen van de vorm nodig zijn kan een tweede touch up nodig zijn. Als dit het geval is zal de tweede behandeling in rekening gebracht worden.

Hoe ziet de Touch up (PMU) behandeling eruit?

Tijdens deze touch-up behandeling zal onze artist de bestaande PMU bijwerken door nieuw pigment toe te voegen en eventuele kleurveranderingen aan te passen. De behandeling is bedoelt voor het opfrissen van de kleur, het bijwerken van de vorm of de kleur intenser te maken. Dit is afhankelijk van de individuele behoeften van de klant.

 

No ACF gallery field data found

Referenties Touch up (PMU)

FAQ - Touch up (PMU)

Boek nuTerug naar PMU behandelingen overzicht