pmu by consuelo logo
Afspraak maken

Algemene voorwaarden

Afspraken

  1. Indien de cliënt verhinderd is om op een gemaakte afspraak te verschijnen, meldt de cliënt dit zo spoedig mogelijk telefonisch of via WhatsApp.
  2. Bij annulering binnen 48 uur voor de gemaakte afspraak worden annuleringskosten in rekening gebracht ter hoogte van 50% van de overeengekomen behandelingskosten.
  3. Indien de cliënt 10 minuten of later dan de afgesproken tijd in de salon komt, behoudt PMU by Consuelo zich het recht om de verloren tijd in te korten op de behandeling en toch het hele honorarium in rekening te brengen.
  4. Indien de cliënt 15 minuten of later dan de afgesproken tijd in de salon komt, behoudt PMU by Consuelo zich het recht om de afspraak te annuleren en 50% van de overeengekomen behandelingskosten in rekening te brengen.

Betaling

  1. PMU by Consuelo vermeldt prijzen van behandelingen zoveel mogelijk op de website en bevestigt deze zo nodig vooraf aan de behandeling aan de cliënt. De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  2. Wanneer de prijs van de behandeling voor 2 sessies is bedoeld en meerdere sessies noodzakelijk zijn, worden er extra kosten in rekening gebracht.
  3. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling te voldoen.
  4. Indien en voor zover de cliënt niet volledig of niet betaalt, ziet PMU by Consuelo zich genoodzaakt om incassomaatregelen te treffen en er komen extra kosten in rekening voor de wederpartij.

Aansprakelijkheid

  1. De nabehandeling dient bij voorkeur binnen zes tot acht weken, maar uiterlijk binnen drie maanden na de eerste behandeling plaats te vinden. Alle opvolgende behandelingen op verzoek van de cliënt ten behoeve van correctie, bijwerken en/of toevoegingen zullen in rekening worden gebracht tegen het volle tarief.
  2. Omdat het resultaat ook afhankelijk is van de genezing van de huid en andere onvoorspelbare factoren, kan PMU by Consuelo geen garantie geven op het behalen van het gewenste resultaat en is niet aansprakelijk voor het niet of niet volledig bereiken van het beoogde resultaat. In geen geval zal het geld van de behandeling worden terugbetaald.
  3. PMU by Consuelo is niet aansprakelijk voor verminkingen of ontstekingen als gevolg van het niet naleven van de nazorginstructies na behandeling of door het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens.
  4. Elk recht op eventuele schadevergoeding vervalt in ieder geval voor zover de cliënt niet direct na het ontstaan van de schade maatregelen heeft genomen om de schade te beperken en PMU by Consuelo niet zo spoedig mogelijk op de hoogte stelt van alle ter zake relevante informatie.

Persoonsgegevens & Privacy

  1. De cliënt voorziet PMU by Consuelo vóór de eerste behandeling van alle noodzakelijke gegevens, en gegevens waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te weten dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandeling.
  2. PMU by Consuelo neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op in haar dossier en op een klantenkaart. De salon behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de wettelijke richtlijnen.
  3. Geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, PMU by Consuelo verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

Hygiënevoorschriften

  1. PMU by Consuelo gebruikt voor het pigmenteren uitsluitend pigmenten die conform zijn aan de REACH-norm.
  2. PMU by Consuelo is GGD-gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen.
  3. Na een behandeling kan de huid een reactie geven. De cliënt wordt hiervan op de hoogte gebracht tijdens de behandeling en is verplicht de nazorginstructies zover mogelijk strikt na te leven voor een optimaal resultaat.