pmu by consuelo logo
Afspraak maken

Ombre Powder brows

Wil jij ook elke dag wakker worden met de mooiste en meest natuurlijke wenkbrauwen? Powder Brows of Ombre Powder Brows is de PMU oplossing hiervoor. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij van PMU By Consuelo je wenkbrauwen de perfecte look.

400,-
Boek nu

Omschrijving Ombre Powder brows

Powder brows of Ombre Powder Brows geeft de look van poederwenkbrauw make-up, maar blijft twee jaar zitten. Een ander groot voordeel van deze PMU of permanente make-up techniek is dat het op alle huidtypen kan worden toegepast. Door het gebruik van nano naaldtechniek wordt de schade aan de huid tot het minimum beperkt. Hierdoor blijft het resultaat veel langer mooi.

De kleur en de vorm kunnen voor een ieder individueel worden aangepast. Wil je een zachte, pure kleurvulling om je natuurlijke wenkbrauwen te accentueren? Wil je een meer gedurfd ontwerp voor je wenkbrauwen? Het is allemaal mogelijk met onze Powder Brows techniek.

Ombre Powder Brows is de perfecte permanente make-up techniek voor een natuurlijke uitstraling van je wenkbrauwen.

 

Hoe ziet de Ombre Powder brows behandeling eruit?

  1. De eerste stap is het bepalen van de perfecte vorm van je wenkbrauwen. Onze PMU artist schetst hier een nieuwe vorm van je wenkbrauwen. Er wordt specifiek aandacht besteed aan symmetrie en het creëren van wenkbrauwen die perfect bij de vorm van jouw gezicht passen.
  2. Hierna is het tijd om pigment te plaatsen. Bij het kiezen van een pigment is het belangrijk om rekening te houden met de huidskleur, huidtype en persoonlijke voorkeuren.

Met een speciale machine wordt pigment in de bovenste lagen van de huid aangebracht, waardoor een zacht en natuurlijk resultaat ontstaat zonder de huid te irriteren. De combinatie van stippen en schaduwen zorgt voor een 3D-illusie met een subtiel, natuurlijk ogend effect.

Referenties Ombre Powder brows

FAQ - Ombre Powder brows

Hoe lang duurt de Ombre Powder Brows behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Tussen de behandeling en de nabehandeling zit een minimale genezingstijd van 4 weken tot maximaal 8 weken.

Wat is de voor- en nazorg van de nazorg van de Ombre Powder Brows behandeling?

Voorzorg van deze PMU behandeling
- lees de PMU By Consuelo gezondheidsverklaring goed door
- minimaal 24 uur van te voren geen alcohol of Nsaid's (aspirine, ibuprofen, naproxen etc.)
- minimaal 48 uur van te voren de wenkbrauwen niet harsen of epileren
- minimaal 2 weken de wenkbrauwen niet verven (ook geen henna)

Nazorg van deze PMU behandeling
Voor een mooi resultaat van de pigmentatie is een goede en snelle genezing heel belangrijk. Dit kan je het best bereiken door na de behandeling met een vochtig, uitgeknepen wattenschijfje de pigmentatie schoon te maken. Rustig deppen, niet boenen. Hiermee verwijder je het lymfevocht. Herhaal dit elk half uur. Na 6 uur mag er met een schoon wattenstaafje een dun laagje Perfect Heal aangebracht worden.

Na bovenstaande zorg dient u onderstaande factoren goed in acht te nemen:
– Hou de eerste week de pigmentatie zo droog mogelijk
– Geen make-up, crèmes of peeling aanbrengen tijdens de genezingsperiode
– De pigmentatie niet reinigen, maar elke dag deppen met een vochtig wattenschijfje
– Niet (overmatig) zweten in het gezicht
– Totdat de korstjes er in zijn geheel zijn afgevallen: geen zwembad, bubbelbaden, sauna of zonnebank
– Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht
– Niet krabben, peuteren of pulken aan de pigmentatie

De korstjes moeten er zolang mogelijk op blijven zitten en er op een natuurlijke manier afvallen. Het vroegtijdig verwijderen of eraf vallen van de korstjes kan voor verlies van pigment zorgen.
Wij verwachten zeker geen complicaties, maar bij extreme roodheid / zwellingen of ontstekingen kan er contact opgenomen worden met de huisarts.
PMU By Consuelo is GGD gecertificeerd.

Boek nuTerug naar PMU behandelingen overzicht
chevron-down